Selleberg

På Selleberg skal herregårdens kulturarv, historiske bygninger og dyrkning af kirsebær formidles gennem et arrangement og nye informationstavler og vejledningsskilte.

Siden 1955 har Selleberg ved Kerteminde specialiseret sig i dyrkning af søde kirsebær, og især stedets hjemmelavede kirsebærmilkshake og slush-ice er et tilløbsstykke i de varme sommermåneder. Nu ønsker ejerne at give stedets mange besøgende en dybere fortælling om både kirsebær og kulturarv.

Derfor inviteres indenfor til fejring.

Målet er blandt andet at opkvalificere den autentiske oplevelse på stedet, så de besøgende får indblik i herregårdens historie, information om Sellebergs fødevarer, familien og driften i dag. Alt sammen suppleret af bedre muligheder for ophold i parken og i kirsebærhaven.

Kirsebærhaven henvender sig til det brede publikum, især børnefamilier og voksne, som er interesserede i at komme tæt på en gammel herregård og opleve den særlige passion for kirsebær - og ikke mindst nyde stedet og bærrene.